Математичне моделювання дифузії в багатошарових оксидних нанопокриттях - Петрик, М.Р.; Василюк, П.М.; Бабій, Н.В.; Петрик, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2013)
Побудована математична моделей дифузійного масопереносу в неоднорідних мультикомпозитних середовищах, що описує процес формування мультишарів тонких оксидних наноплівок, що використовуються як теромо- і агресивно захисні покриття робочих органів технологічного обладнання, що працюють у високо агресивних середовищах. Отримані просторово-розподілені концентраційні розподіли розподіли структурних складових компонентів наноплівок для різних технологічних зрізів оксидної наноплівки та часових тривалостей формування технологічного мультишару наноплівки.