Аналіз реалізацій методів визначення кута при обробці сигналів з індукційних давачів кута - Мороз, В.І.; Болкот, П.А.; Снітков, І.Ф.; Снітков, К.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті проведено аналіз точності застосованих методів обробки інформації з індукційних давачів кута повороту і показано переваги комбінованого способу. Для визначення кута використано ортогональні складові сигналу з індукційного давача з наступною обробкою за різними законами, для яких проведено порівняльний аналіз. Запропоновано оптимальну функцію для визначення фази сигналу на основі реалізації функції арктангенса інтегральним методом.