Дослідження швидкості збіжності класичних ітераційних методів розв’язування систем Ax = b великих порядків - Абрамчук, В.С.; Абрамчук, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Досліджено умови, які спричиняють сповільнення швидкості збіжності ітераційних методів розв’язування систем Ax=b та умови, що дозволяють прискорити збіжність процесу.