Деякі властивості розв’язків параболічних систем типу Шилова з невід’ємним родом - Літовченко, В.А.; Довжицька, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Для одного класу параболічних систем рівнянь типу Шилова з невід’ємним родом і гладкими обмеженими коефіцієнтами, залежними від просторової й часової змінних, наведено твердження про стабілізацію розв’язків задачі Коші та сформульовано теорему типу Ліувілля.