Інтегральне перетворення типу Ейлера-Фур’є-Ейлера на полярній осі - Нікітіна, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2013)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Діріхле) побудовано гібридне інтегральне перетворення, породжене на полярній осі r ≥ R0 ≥ 0 з двома точками спряження гібридним диференціальним оператором Ейлера-Фур’є-Ейлера.