Метод січної площини розв’язування задачі найкращої у розумінні сім’ї опуклих ліпшіцевих функцій рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення скінченновимірним підпростором - Гнатюк, В.О.; Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
У статті на основі ідеї методу січних площин розв’язування задачі опуклого програмування побудовано збіжний метод розв’язування задачі найкращої у розумінні сім’ї опуклих ліпшіцевих функцій рівномірної апроксимації півнеперервного зверху компактнозначного відображення скінченновимірним підпростором неперервних однозначних відображень.