The theory of plafales: новий підхід до конструювання базисних функцій на трикутнику першого порядку - Топчий, Д.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
У статті, на основі the theory of plafales, показані основні кроки алгоритму конструювання базисних функцій в МСЕ на основі двовимірного симплексу — трикутника першого порядку.