Про стохастичну стійкість нелінійних систем Іто з загаюваннями - Калинюк, А.М.; Лукашів, Т.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Одержано достатні умови асимптотичної рівномірно-стохастичної стійкості тривіального розв’язку задачі Коші для стохастичного диференціально-різницевого рівняння Іто з багатьма сталими загаюваннями.