Гіперболічна крайова задача математичної фізики в кусково-однорідному циліндричному шарі з порожниною - Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (матриць впливу та матриць Гріна) вперше побудовано точний аналітичний розв’язок гіперболічної крайової задачі математичної фізики в кусковооднорідному циліндричному шарі з порожниною.