Про існування та форму "виправленої" рівноваги за Нешом у грі з випадковими стратегіями для класу квадратичних функцій витрат - Косаревич, К.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Запропоновано дві некласичні моделі кількісної конкуренції в умовах дуополії з випадковими стратегіями та квадратичними витратами виробників. Введено поняття «виправленої» рівноваги за Нешом. Виділено клас розподілів випадкових випусків, який гарантує існування «виправленої» рівноваги за Нешом в побудованих моделях. Знайдено в явному вигляді формули для обчислення рівноваги, зокрема, у випадках показникового та рівномірного розподілів випадкових стратегій.