Стійкість лінійних систем диференціальних рівнянь з випадковими лінійними стрибками розв’язків у гільбертових просторах - Нікітін, А.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2014)
Отримано умови стійкості у середньому та у середньому квадратичному розв’язків стохастичних диференціальних рівнянь з випадковими лінійними стрибками розв’язків у гільбертових просторах.