Принципи створення інтелектуального інтерфейсу для розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь на комп’ютерах гібридної архітектури - Хіміч, О.М.; Чистякова, Т.В.; Баранов, А.Ю. (Проблеми програмування, 2012)
Розглянуто принципи та методологію створення інтелектуального програмного засобу для автоматичного дослідження та розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь на паралельному комп’ютері гібридної архітектури, яка поєднує обчислення на багатопроцесорних комп’ютерах MIMD-архітектури з прискоренням обчислень на графічних процесорах SIMD-архітектури.