Віктор Михайлович Глушков (24.08.1923 – 30.01.1982) (Проблеми програмування, 2013)
24 серпня 2013 виповнилося б 90 років від дня народження академіка Віктора Михайловича Глушкова – блискучого, істино видатного вченого сучасності, який зробив величезний внесок у становлення кібернетики та обчислювальної техніки.