Автотьюнер та візуалізація для задачі метеорологічного прогнозування - Іваненко, П.А.; Дорошенко, А.Ю.; Овдій, О.М.; Суслова, Л.М. (Проблеми програмування, 2013)
Розглядається застосування техніки автотьюнінгу та розширення картографічного інструментарію Google Maps для комплексного розв’язання задачі короткотермінового моделювання циркуляції атмосфери. Наводяться чисельні показники швидкодії розробленого паралельного алгоритму.