Дев’ята міжнародна науково-практична конференція з програмування УкрПРОГ’2014 (Україна, Київ, 20-22 травня 2014 р.) (Проблеми програмування, 2013)
З 20 по 22 травня 2014 року в Кібернетичному центрі НАН України в м. Києві проводиться IX Міжнародна науково-практична конференція з програмування УкрПРОГ’2014. Організаторами конференції є Нацiональна академiя наук України, Міністерство освіти і науки України, Кібернетичний центр НАН України та Національний технічний університет України "Київський Політехнічний Інститут".