Топологічна еквівалентність орієнтованих циклів лінійних відображень - Рибалкіна, Т.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Одержано класифiкацiю орiєнтованих циклiв лiнiйних вiдображень над C або R з точнiстю до топологiчної еквiвалентностi. Дано канонiчну форму матриць таких циклiв вiдносно топологiчної еквiвалентностi.