Кристалічна будова подвійного дифосфату Na₂Mn₃ (P₂O₇)₂ - Слободяник, М.С.; Нагорний, П.Г.; Бойко, Р.С.; Лаврик, Р.В.; Заславський, О.М. (Доповіді НАН України, 2013)
Вперше синтезовано новий подвiйний фосфат Na₂Mn₃ (P₂O₇)₂ та проведено його повний рентгеноструктурний аналiз. Встановлено, що кристалiчна структура подвiйного дифосфату належить до триклiнної сингонiї, пр. гр. P, параметри елементарної гратки: a = 0,5359(3), b = 0,6563(0), c = 1,6299(3) нм, α = 81,28°, β = 82,69°, γ = 72,43°, V = 0,53823 нм³, Z = 4, ρвир = 3,447 г/см³.