Соціально-філософські аспекти концептуалізації диспозитива візуальних медіа - Білько, Д. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
Спираючись на ряд теорій закордонних і вітчизняних філософів, автор аналізує можливості концептуалізації терміна «диспозитив» у соціально-філософських дослідженнях візуальних медіа. Пропонується доповнити це поняття новою концептуальною одиницею – «медіа-образ».