Конструктивний опис моногенних функцій в скінченновимірній напівпростій комутативній алгебрі - Плакса, С.А.; Пухтаєвич, Р.П. (Доповіді НАН України, 2014)
Одержано конструктивний опис моногенних функцiй, що набувають значень в скiнченновимiрнiй напiвпростiй комутативнiй алгебрi, за допомогою аналiтичних функцiй комплексної змiнної. Доведено, що такi моногеннi функцiї мають похiднi Гато усiх порядкiв.