Формування історичної школи права - Терзі, О.С.; Аракелян, Г.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2012)
У статті аналізується процес становлення історичної школи права, що виникла наприкінці XVIII століття в Німеччині. Робиться висновок про те, що консервативний за своїми практично-політичними висновками напрямок політико-правової думки сприяв подальшому процесу наукових знань у сфері теорії права.