Антропологічна парадигма осягнення музики: феноменологічний підхід - Воронова, Н.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2012)
Стаття викладає феноменологічний підхід в дослідженні музики як полісмислової площини в аспекті філософсько-антропологічної парадигми. Актуальність останньої пов’язана із зосередженням музикознавчої думки на нових смислотворчих формах в естетичній сфері.