Рейхсміністерство окупованих східних територій та підпорядковані йому місцеві органи: історія створення, структура та діяльність (1941 – 1945 рр.) - Тарнавський, І.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
Стаття присвячена історії створення імперського міністерства окупованих східних територій та підпорядкованих йому місцевих органів. Аналізується їхня структура, функції та завдання, які перед ними ставилися. Описується діяльність цих установ та проблеми взаємодії місцевих та центральних органів східного міністерства.