Діяльність єврейських політичних партій на території Польщі протягом 1918 – 1926 рр. - Горб, Є.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
Стаття присвячена аналізу чотирьох основних напрямків суспільно-політичного життя єврейської громади Польщі у міжвоєнний період: асиміляторського, ортодоксального, сіоністичного, соціалістичного та фолькістського. Проаналізовано політичні програми, персональний склад та соціальну платформу основних єврейських політичних партій.