Можливості та обструкції розвитку інноваційного потенціалу Закарпаття як фактора регіональної конкурентоспроможності - Мікловда, В.П.; Кубіній, Н.Ю.; Мошак, С.І. (Економіка промисловості, 2015)
Можливості формування інноваційного потенціалу Закарпаття виникають у територіальній та історичній площинах. Обструкції включають відсутність національної інноваційної системи, недостатність фінансування інноваційної діяльності, неадекватні мотиваційні механізми, ігнорування ризиків.