Структура і послідовність формування мотиваційного механізму активізації інноваційної діяльності машинобудівного підприємства - Разінькова, М.Ю. (Економіка промисловості, 2015)
Актуалізовано потребу стимулювання активності людських ресурсів з метою забезпечення інноваційного розвитку підприємств у сучасних умовах господарювання. Систематизовано методологічний апарат, обґрунтовано структуру та послідовність створення мотиваційного механізму активізації інноваційної діяльності машинобудівного підприємства. Визначено перелік суб’єктивних та організаційних чинників формування даного механізму.