Програмні засади та ідейні принципи Католицько-національної партії в Галичині наприкінці ХІХ ст. - Кліш, А.Б. (Наука. Релігія. Суспільство, 2013)
У статті проаналізовано програмні засади та ідейні принципи Католицько-національної партії в Галичині, досліджено її суспільно-політичну діяльність, охарактеризовано мету, завдання та основні напрями діяльності організації, на основі періодичних матеріалів з’ясовано регіональні особливості партії та її місце у політичному житті краю досліджуваного періоду.