Відновлення функцій двох змінних із збереженням класу C^r(R²) за допомогою їх слідів та слідів їх похідних до фіксованого порядку на заданій лінії - Литвин, О.М.; Литвин, О.О.; Ткаченко, О.В.; Грицай, О.Л. (Доповіді НАН України, 2014)
Дослiджуються методи побудови операторiв вiдновлення диференцiйовних функцiй двох змiнних в околi гладкої кривої, якi зберiгають клас диференцiйованостi C^r(R²). Метод використовує для побудови вказаних операторiв слiди наближуваної функцiї та її частинних похiдних за однiєю змiнною до заданого порядку на вказанiй кривiй.