Розвиток українсько-російських відносин у сфері військово-промислового комплексу - Романуха, О.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2014)
У статті аналізується динаміка розвитку відносин України і Російської Федерації у сфері військово-промислового комплексу. Спираючись на результати переговорного процесу, даних статистики, тенденцій загального розвитку українсько-російського співробітництва, автор виокремлює основні етапи трансформації відносин у сфері ВПК, проблеми та досягнення, що сприяли розвитку чи згортанню даного виду співпраці