Екзистенціальна проблема самотності у творчості Т.Г. Шевченка - Ізосімова, С.О.; Нікітіна, Н.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2014)
У статті подається аналіз філософської проблеми жаху самотності у творчості Тараса Григоровича Шевченка. Особлива увага звертається на її психологічний та філософський екзистенціальний аспект.