Аналіз стану та функціональні вимоги до сучасних проектних рішень зі створення автоматизованих систем управління персоналом - Храмова, І.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2012)
Проаналізовано сучасне нормативно-правове інформаційне поле, яке регламентує функції та обов'язки служб управління персоналом і синтезовані вимоги до складу функціональних процесів сучасних систем автоматизації діяльності з управління персоналом.