Метод автентифікації учасників взаємодії на основі рекурентних послідовностей - Яремчук, Ю.Є. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Запропоновано метод автентифікації учасників взаємодії на основі рекурентних Vk-послідовностей та їхніх залежностей. Аналіз криптографічної стійкості та обчислювальної складності показав, що запропонований метод є більш стійким при забезпеченні в цілому приблизно такого ж рівня складності обчислень, що й відомі аналоги. Перевагою запропонованого методу є те, що він забезпечує значне спрощення обчислень процедури перевірки автентичності.