Циклічність операцій контролю за довільним модулем - Матов, О.Я.; Василенко, В.С.; Василенко, М.Ю. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Для задач забезпечення контролю цілісності інформаційних об’єктів розглянуто підходи щодо виявлення та оцінки циклічності операцій контролю за довільним модулем.