Метод вироблення та перевіряння цифрового підпису на основі рекурентних послідовностей - Яремчук, Ю.Є. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2013)
Запропоновано метод вироблення та перевіряння цифрового підпису, що базується на математичному апараті рекурентних Vk-послідовностей, а також схему та протокол його реалізації. Аналіз запропонованого методу показав, що, у порівнянні з відомими аналогами, він є більш стійким і майже вдвічі забезпечує спрощення обчислень під час перевіряння підпису, крім того запропонований метод має значно простішу процедуру завдання параметрів.