Дослідження властивостей одного узагальнення гіперкомплексної системи кватерніонів - Туренко, А.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Представлено основні властивості узагальнення гіперкомплексної системи кватерніонів - антикватерніонів. Уведено означення та досліджено спряження антикватерніонів, їх норма та дільник нуля, а також правила виконання операцій з ними.