Спеціалізовані процесори реалізації автентифікації суб’єктів (об’єктів) взаємодії на основі рекурентних послідовностей - Яремчук, Ю.Є. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Представлено принципи побудови спеціалізованих процесорів реалізації автентифікації суб'єктів (об'єктів) взаємодії на основі рекурентних Vk-послідовностей. Порівняно з відомими аналогами розроблені процесори хоч і є менш швидкими, але забезпечують більший рівень криптографічної стійкості під час автентифікації, а також надають більші можливості їх застосування у системах, що використовують математичний апарат рекурентних послідовностей.