Підхід до оцінки живучості наукових публікацій при довготерміновому зберіганні в інтернет-середовищі - Ланде, Д.В.; Березін, Б.О. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2014)
Визначено особливості представлення наукових публікацій у мережі Інтернет, що впливають на їх живучість під час довготермінового зберігання. Запропоновано моделі для оцінки живучості наукових публікацій при зберіганні у мережі Інтернет і показано можливості їх використання.