Все наше життя — динамічна гра (до 70-річчя члена-кореспондента НАН України А.О. Чикрія) - Кунцевич, В.М.; Кривонос, Ю.Г. (Вісник НАН України, 2015)
20 липня виповнюється 70 років від дня народження видатного українського вченого, фахівця в галузі прикладної математики та кібернетики члена-кореспондента НАН України Аркадія Олексійовича Чикрія. Його праці з математичної теорії керування, теорії динамічних ігор, прикладного нелінійного аналізу та методів пошуку рухомих об’єктів здобули широке визнання і стали надбанням світової науки.