Із зали засідань Президії НАН України (3 червня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії HAH України 3 червня 2015 р. розглядалися такі питання: • про діяльність Українського міжнародного комітету з питань науки і культури при НАН України (доповідач — академік НАН України Я.С. Яцків); • нові матеріали біомедичного призначення (доповідач — академік НАН України С.О. Фірстов); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.