Граничні задачі життя (до 90-річчя академіка НАН України В.С. Королюка) - Коваленко, І.М.; Летичевський, О.А.; Сергієнко, І.В. (Вісник НАН України, 2015)
Нещодавно виповнилося 90 років від дня народження видатного українського математика, фахівця в галузі теорії ймовірностей та її різноманітних застосувань, таких як теорія систем обслуговування, теорія надійності, математична статистика тощо, лауреата Державних премій у галузі науки і техніки України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора фізико-математичних наук, професора, академіка НАН України Володимира Семеновича Королюка.