Особенности механизма формирования напряженно-деформированного состояния углепородного массива при высоких скоростях его обнажения - Скипочка, С.И. (Геотехнічна механіка, 2004)
Наведені механізм формування напружено-деформованого стану масиву і рекомендації з підтримки виробок при високих навантаженнях на очисний вибій.