Унификация сечений горных выработок с комбинированной крепью - Гамаюнов, В.В.; Друцко, В.П.; Алферов, Б.В.; Шаповал, Ю.С.; Гнездилов, В.Г. (Геотехнічна механіка, 2004)
Наведено основні положення по типізації перетинів гірських виробітків, техніко-технологічні рішення по застосуванню комбінованих кріплень із використанням несучої здатності породного масиву і їхні техніко-економічні показники. Обґрунтовано необхідність стендових випробувань кріплення і її елементів.