Комплексные задачи и решения по диагностике бетонных и железобетонных конструкций объектов гидромелиоративного назначения - Романов, А.А.; Мишутин, А.В.; Усаченко, Б.М.; Сергиенко, В.Н. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуто основні принципи та розроблено методику діагностики конструкцій об'єктів меліоративного та гідротехнічного призначення. Запропоновано рекомендації по відновленню бетону.