Техническая и экономическая целесообразность использования тальковых сланцев скелеватской свиты - Петрусенко, И.Ю. (Геотехнічна механіка, 2004)
Приведена характеристика супутніх залізний руді тальк-утримуючих порід. Показана технічна та економічна доцільність їх використання.