Оценка технического состояния бетонных покрытий гидротехнических сооружений - Усаченко, Б.М.; Ведмедев, А.В.; Гирский, А.В. (Геотехнічна механіка, 2004)
Наведена класифікація порушень бетонних покрить гідротехнічних споруд та розглянуті методи й методика їх визначення, а також причини, що їх викликають.