Метод проектировочного расчета внутрифабричных гидротранспортных комплексов, обеспечивающий надежность технологии по производительности - Семененко, Е.В.; Шмелев, Н.А.; Сидорина, О.В.; Никифорова, Н.А. (Геотехнічна механіка, 2004)
Запропонований метод розрахунку параметрів внутрішньофабричного гідротранспортного комплексу, який забезпечує надійність технології збагачення за обсягом випуску товарних концентратів.