Влияние прочности закрепления анкеров на формирование несущего перекрытия в кровле горной выработки - Круковский, А.П. (Геотехнічна механіка, 2004)
У статті розглянуто особливості формування опорного перекриття у покрівлі виробки, яке утворюється анкерами високої несучої здатності. Розглянуто вплив міцності встановлення анкерів на параметри опорного перекриття. Виконано аналіз отриманих результатів та сформульовані рекомендації, які необхідно використовувати при встановленні анкерів та проектуванні паспортів кріплення гірничої виробки.