Коэффициент формы в расчётах подземных сооружений - Ведмедев, А.В. (Геотехнічна механіка, 2004)
Розглянуті розподіли нормальних напружень і характер руйнування в ціликах різноманітної форми. Приведені і узагальнені вирази коефіцієнтів форми різних авторів. Проаналізовані деякі параметри камерно-стовпової системи розробки в залежності від різних виразів коефіцієнтів форми.