Життя у праці та науковому пошуку (до 90-річчя академіка НАН України І.Р. Юхновського) - Мриглод, І.М.; Іванків, О.Л. (Вісник НАН України, 2015)
Нещодавно виповнилося 90 років від дня народження видатного українського вченого, фізика-теоретика, відомого державного і громадського діяча, Героя України, доктора фізико-математичних наук, професора, академіка НАН України Ігоря Рафаїловича Юхновського. Цей ювілей він зустрічає повний сил, енергії, нових ідей та задумів як у науці, так і в державному будівництві.