Про реалізацію основних завдань НАН України в наступному періоді, визначених Загальними зборами НАН України 15 квітня 2015 р. (стенограма наукової співдоповіді на засіданні Президії НАН України 10 липня 2015 р.) - Наумовець, А.Г.; Горбулін, В.П.; Кошечко, В.Г.; Пирожков, С.І. (Вісник НАН України, 2015)
Доповідь першого віце-президента НАН України, голови Секції фізико-технічних і математичних наук НАН України академіка НАН України А.Г. Наумовця. Доповідь першого віце-президента НАН України академіка НАН України В.П. Горбуліна. Доповідь віце-президента НАН України, голови Секції хімічних і біологічних наук НАН України академіка НАН України В.Г. Кошечка. Доповідь віце-президента НАН України, голови Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України академіка НАН України С.І. Пирожкова.