Бейнітний чавун для швидкозношуваних змінних деталей ґрунтообробної сільгосптехніки - Гогаєв, К.О.; Волощенко, С.М. (Вісник НАН України, 2015)
Розглянуто розроблену в Інституті проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України технологію виробництва литих лемешів і лап культиваторів з високоміцного бейнiтного чавуну. Наведено результати досліджень впливу термiчної обробки на властивостi високоміцного чавуну з бейнiтною структурою та данi польових випробувань литих зразків змінних деталей ґрунтообробної техніки.